Sommerhusene - beskrivelser

Primære faneblade

Samsø-huset

Nøglen til huset er placeret i en nøgleboks som er monteret til venstre for indgangsdøren. Din kode oplyses af sekretariatet Bemærk nøgleboksen kræver koden både for at låse op og for at låse igen. Venligst efterlad nøglen i nøgleboksen ved afrejse.

Indretning  Huset er i 2 etager og indeholder: Køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, spisestue forneden og opholdsstuen foroven. Køkkenet har det nødvendige udstyr af hårde hvidevarer, maskiner etc. Der er 8 sovepladser i huset. I stuen er der spisebord med plads til 8 personer (der forefindes også en højstol og en justerbar børnestol), brændeovn, minianlæg. I stuen på 1. sal er der ligeledes brændeovn og fjernsyn (kan kun modtage standard tv-kanaler) og en række spil og udvalg af bøger.

Terassen og udeliv I udhuset er der bord, stole og liggestole til terrassen. To Weber grill og en el-grill klar til brug. Der er 4 cykler og 3 børnesæder (ingen cykelhjelme) samt diverse udstyr til at kløve brænde og slå græs.

Hensyn til børn  Der er et udvalg af spil og et lille udvalg af bøger.  I soveværelset på 1. sal et puslebord  - puslepude, vaskefad, børnebadekar, skammel etc. Der findes en weekend seng, men ikke babydyne og -pude.

Arealet omkring huset Foreningen har indgået en græsningsaftale for det indhegnede areal omkring huset. Arealet vil blive afgræsset 6-8 gange årligt af ca. 1 døgns varighed. Arealet afgræsses af kvæg eller får.
Vi kan ikke sige noget om, hvornår afgræsningen foregår.

Tag med .... Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude, toiletpapir mv. Der er dog lidt reserver i huset.

Når I forlader huset Der indgår slutrengøring i lejen. Køleskabet og fryseren tømmes og rengøres og åbnes (i sommersæsonen lader man det tømte køleskab og fryser køre).
Køkkenvask rengøres, opvaskemaskine tømmes – og hvis brændeovnene trænger til tømning for aske, tømmes disse. Affaldsposen skiftes.
Lad radiatorerne være tændt på 10 graders varme og klimaanlægget stå på 10 grader om vinteren eller en temperatur, der synes at modsvare udetemperaturen i den kommende periode.

Lager Der findes et lager af karklude etc., rengøringsmidler, elektriske pærer, køkkenruller, toiletpapir, stearinlys, opvaskemiddel, tøjvaskemiddel, kaffefiltre osv. Hvis I bruger af dette, bedes I supplere op inden afrejse.

 

Falster-huset

Nøglen til huset er placeret i en nøgleboks som er monteret til venstre for indgangsdøren. Din kode oplyses af sekretariatet Bemærk nøgleboksen kræver koden både for at låse op og for at låse igen. Venligst efterlad nøglen i nøgleboksen ved afrejse.

Indretning I entreen er der vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet og stue er ud i ét. Opvaskemaskine, kaffemaskine og elkedel, køleskab med frys. I garagen er en stor fryser. Stuen har spisebord med plads til 8, sofa, fjernsyn, dvd og WIFI. Der er et lille udvalg af bøger og div. spil.

Sovepladser Der er soveværelse, et kammer med udtrækssovesofa (140 cm bred), en alkove i stuen (140 cm bred) og to pladser på hemsen (mest for børn).

Tag med... Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude, toiletpapir mv. bedes man selv medbringe.

Opvarmning Huset er opvarmet med varmepumpe og elradiatorer. Sluk for radiatorerne, når I forlader huset og lad varmepumpen være tændt - sæt den på laveste temperatur på 16-17 grader.

Terrassen og udeliv I det lille udhus er der bord og stole til terrassen og en Weber-grill. I garagen er der fire cykler, værktøjskasse, reol til diverse.

Hensyn til børn Der er taget hensyn til familier med små børn, bl.a. med 1 stk. højstol. Over vaskemaskinen og tørretumbleren er der et højt bord, der er ideelt som puslebord. Der er puslepude, vaskefad, 2 børnebadekar, skammel, ekstra hagesmæk etc. Der findes en weekend-seng og babydyne og -pude. I kammeret findes et mindre udvalg af legetøj.

Lager, gode råd  Spisebordet og køkkenbordpladen er af oliebehandlet træ. Trænger disse plader til olie, så vær venlige at gøre som beskrevet i huset. Der findes et lager af rengøringsmidler, elektriske pærer, køkkenruller, toiletpapir, stearinlys, opvaskemiddel, tøjvaskemiddel, kaffefiltre osv.  Hvis I bruger "noget op", bedes I supplere op inden afrejse eller som absolut minimum skrive til de næste lejere at "noget" mangler.

I tilfælde af uheld Er der små skader, der kan rettes, så gør det. Er der større problemer, så kontakt ifølge listen i køkkenet den rette vedkommende eller Vibeke Bo på vbc@ida.dk.

Når I forlader huset Der indgår slutrengøring i lejen. Køleskabet og fryseren tømmes og rengøres og åbnes (i sommersæsonen lader man det tømte køleskab og fryser køre). Køkkenvask rengøres, opvaskemaskine tømmes – og hvis brændeovnene trænger til tømning for aske, tømmes disse. Affaldsposen skiftes.
Lad radiatorerne være tændt på 10 graders varme og klimaanlægget stå på 10 grader om vinteren eller en temperatur, der synes at modsvare udetemperaturen i den kommende periode.