Samsø Pjece - inventar og kontaktperson

Primære faneblade

 

Se ledige ferieuger her:
http://landinspektøren.dk/fordele-dig-som-medlem/sommerhuse/udlejede-perioder

Indretning:

Køkkenet er har et næsten 5 m køkkenbord. Her er et stor køleskab, en selvstændig skabsfryser (3 skuffer), opvaskemaskine, induktionskogeplader, varmluftovn, kaffemaskine, kaffemølle, elkedel, røre- og multikøkkenmaskine. Huset har også et lille udvalg af kogebøger i huset.
I stuen er der spisebord med plads til 10 personer (der forefindes også en højstol), konvektionsbrændeovn, minianlæg med FM-radio, CD- og ikke mindst I-Pod afspiller ved sofagruppen. I stuen på 1. sal er der ligeledes konvektionsbrændeovn og en rigtig hyggesofa ved fjernsynet (kan kun modtage standard tv kanaler). Der er Besservisser (Gold edition), Uno, Yatsy, Scrabble og spillekort. Ligeledes findes meget lille udvalg af bøger (har du et par gode klassikere, du vil forære til en lille bogsamling, er du meget velkommen til at give en donation).

Huset har to badeværelser. Det på 1. sal er blevet hvidpigmenteret med lak, det gør væggende vedligeholdelsesvenlige.

Sovepladser
I huset kan der sove 8 personer i "rigtige" senge.
I stueetagen er der det værelse med en dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge.
På 1. sal er der et værelse med en dobbeltseng samt to enkeltsenge i opholdsstuen.
Desuden er der to ekstra madresser samt en klap-ud-babyseng.

Hensyn til børn
Der er taget mange hensyn i indretningen af huset, men familier med små børn og også betænkt med diverse udstyr. Der er således i soveværelset på 1. sal et puslebord (der af andre kan bruges til kuffertbord). Der findes puslepude, vaskefad, børnebadekar, skammel etc. Der findes en weekend seng der er dog ikke babydyne og -pude. Til de små børn er der i køkkenet opstillet et legekøkken.

Terassen og udeliv
I udhuset er der bord, stole og liggestole til terrassen. To standard Weber grill er også klar til brug.
Der er 4 cykler og 3 børnesæder (ingen cykelhjelme) samt diverse udstyr til at kløve brænde og slå græs.

Arealet omkring huset
Foreningen har indgået en græsningsaftale for det indhegnede areal omkring huset.
Arealet vil blive afgræsset 6-8 gange årligt af ca. 1 døgns varighed. Arealet afgræsses af kvæg eller får.
Vi kan ikke sige noget om hvornår afgræsningen foregår.

Tag med ....
Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude, toiletpapir mv. bedes man selv medbringe. Der ligger dog lidt reserver i huset (i tilfælde af …) Hvis du bruger disse, så være venlig at vaske inden afrejse.

Når I forlader huset
Pr. 1. marts 2020 er der indført obligatorisk slutrengøring (som ikke kan fravælges).
Køleskabet og fryseren tømmes og rengøres og åbne (i sommersæsonen, hvor man kan se på hjemmesiden, at huset er udlejet i den efterfølgende uge, lader man det tømte rengjorte køleskab og fryser køre).
Køkkenvask rengøres, opvaskemaskine tømmes - og hvis brændeovnene trænger til tømning for aske - tømmes denne.

Lager, gode råd og henstillinger
Spisebordet, køkkenbordpladen og køkkenvognen har overflader af oliebehandlet egetræ. Trænger disse plader til olie, så være venlige at gøre som beskrevet i huset. Affaldsposen skiftes. Check at støvsugerposen ikke er helt fyldt – skift hvis fyldt. Se efter at alle vinduer er lukkede og alle relevante kontakter slukkede. I sommerperioden kan kontakter til elektroniske udstyr med fordel tages ud, hvis der er optræk til tordenvejr for jeres egen og husets sikkerhed.Der findes et lager af rengøringsmidler, elektriske pærer, køkkenruller, toiletpapir, stearinlys, opvaskemiddel, tøjvaskemiddel, kaffefiltre osv. Alt hvad der skal til for at holde huset lækkert. Hvis I bruger af dette, bedes I supplere op inden afrejse.

Lad radiatorerne være tændt på 10 graders varme og klimaanlægget stå på 10 grader om vinteren eller en temperatur der synes at modsvare udetemperaturen i den kommende periode.

I tilfælde af uheld
Huset er vores alles – pas rigtig godt på det – er der små skader, der kan rettes, så gør det endeligt. Er der større problemer, så kontakt ifølge listen i entreen den rette vedkommende eller skriv til sekretariatet.

Kommentarer og forslag
Du kan sende eventuelle kommentarer til denne beskrivelse til sekretariatet på ddl@ddl.org

 

Med venlig hilsen
ALF ledelsen